Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.
Gönderen : Fatma Şükran
Tarih : 7/25/2018 12:06:49 PM


.


Efendim,
Okuduğum "ya istiklal,ya ölüm" maili cevabınız beni bu satırları yazmaya yönlendirdi saygı ve selamlarımla efendim.
İnsan ne için yaşar? Allah rızası için değil mi? Allahın rızası bir çok güzel haslette olduğu gibi vatan sevgisinden de geçmez mi? Siz daha iyi bilirsiniz o güzeller güzeli Peygamber Efendimiz (s.a.v) ne buyurmuşlar efendim?



"Vatan sevgisi imandandır".


Peygamberi dilinden düşürmeyen, her fırsatta Allahı ağzına alan insanlar önce bir gönüllerındeki vatan sevgisinin derecesini bir kontrol etsınler,etsınler de şehitlik hakkındaki düşüncelerini okuduğumuz güzel kardeşimizden bir ders alsınlar. Ben Allahı, Peygamberi, vatanımı, bayrağımı seviyorum sözlerini söyliyen insanların fiillerine bakarım efendim, sözlerine değil. Bir gencimiz ve onun gibi niceleri canım feda derken, bir değerli büyüğümüz istirahat saatlerını aziz milletın mensupları için feda ed ip, onlara derman olmak, ışık olmak için feda ederken boş laflarla kafa ütüleyenleri Allah'tan utanmaya davet ediyorum. Ne demiş Arif Nihat Asya,


"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
Toprak uğrunda ölen varsa vatandır".


Bu vatan için saf tutup, göz kırpmadan can verenlerın kemiklerini sızlatmaya kimsenın hakkı yoktur. Allah bunun hesabını sorar elbet. Şu an vatanın aziz toprağı için nöbette olan tum askerlerimize sevgi ve saygılarımı yolluyorum. Allah hepsınden razı olsun. Değerli hocamız sizdeki vatan sevgisi öyle güzel ki ,herkes örnek almalı. Aziz vatanımız ve bayrağımız dünya durdukça duracaktır,bu aziz millet HAKK ile yaşar, HAKK ile ölür ve sonsuzluktada HAKK ile yeniden doğar, bundan kimsenin şüphesi olmasın.


Saygılarımla efendim.


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Fatma Şükran Hanım,


Kıymetli yavrum, baştan sona bir şiir güzelliğinde, tadında olan mailini heyecanla okudum. Bir Türk kadını vatan sevgisine, bayrak sevgisine bu kadar içten, gönülden dile getirebiliyorsa o zaman Mehmet Akif’in dediği olacak:



“Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır”



Değerli yavrum, Allah senden razı olsun, şükürler olsun ki bazı soysuzlarınbayrak neymiş, vatan neymiş, şehitlik neymiş diye sabah akşam köpek gibi havlayanların yanısıra sizler gibi nice hanımefendiler, beyefendiler var ki onlar gerektiği zaman kanlarını, son damlasına kadar harcamakta hiç tereddüt etmeyeceklerdir. Öbürlerine verilecek cevap ortadadır



“İt ürür, kervan yürür”



Köpek, köpekliğini yapacaktır. Çünkü onlar köpek fıtratı üzere yaratılmış adi, alçak, şerefsiz, namussuz, iffetsiz insanlardır.


Kıymetli yavrum, dua edelim, niyazda bulunalım, Allah bu güzel vatanda düşman çizmelerini, düşman bayraklarını göstermesin.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]