Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Ahmed Kayhan Efendi Hazretleri'nin duası.
Gönderen : Siteden
Tarih : 8/3/2018 10:38:02 AM


.


Ahmet Kayhan Hazretleri’nin tüm insanlığa hediyesidir:
DUA


ALLAH’IM, lütfet ki gittiğimiz her yere barış götürelim. Bölücü değil, bağdaştırıcı, birleştirici olabilelim. Nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, kuşku olan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit, karanlık olan yere aydınlık ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı, bize lütfet Ya Rabbi.
Kusurları görenlerden değil, kusurları örtenlerden; teselli arayanlardan değil, teselli edenlerden; anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden; yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil, sevenlerden olmamıza yardım et.
Yağmur gibi hiçbir şeyi ayırt etmeyip, aktığı her yere canlılık bahşedenlerden;
güneş gibi hiçbir şey ayırt etmeyip, ışığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan; toprak gibi, her şey üstüne bastığı halde, hiçbir şeyini esirgemeyip nimetlerini herkese verenlerden ve gece gibi bütün ayıpları sarıp örtenlerden; Alemlerin dinlenmesine imkan hazırlayanlardan olmayı bize lütfet.
Alan değil, veren ellerin, affedici olduğu için affedilenlerin, Hak ile doğan, Hak ile yaşayan ve Hak ile ölenlerin ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların saffına katılmayı bizlere nasip eyle. AMİN
Hacı Ahmet Kayhan
”BİL , BUL , OL”



Ahmet KAYHAN Efendi Hazretleri
Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]