Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Karşı tarafı kıran biz isek vakit geçirmeden gidip özür dilemeliyiz.
Gönderen : Hilal Mavisu
Tarih : 8/3/2018 2:51:34 PM


.










Değerli büyüğüm, öncelikle saygı ile selamlıyorum sizi. iki insanın gereksiz kapris ve kıskançlıklarının ve yanlış anlaşılmaların sonucunda bitmiş bir ilişkim var. Özünde çok iyi anlaşıyorduk. Uzun zaman geçmesine rağmen bu sevgiyi söküp atamadım içimden. atmaya karar verdiğim zamanlarda o yada bu vesile ile çıktı karşıma .. Allah'ıma hep dua ettim eğer yollarımız bir ise bu dünyada içimde sevgisini daha da büyüt rabbim dedim yok eğer değilse bu duygudan arınmam için yardım et bana dedim. her aklıma geldiğinde düşüncemi değiştiriyorum zihnimi başka yöne çeviriyorum lakin daha büyük olarak kaplıyor sanki hayatımı. Çok sevgili büyüğüm duam yanlış mı yada ne yapmalıyım..




--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
Sayın Hilal Mavisu,


Kıymetli yavrum, eğer bu kırgınlığa biz sebep olduysak vakit geçirmeden, derhal özür dilemeliyiz. Özürümüz kabul edilmezse veya bu kırgınlığa karşı taraf sebep olmuşsa yapacak bir şey yoktur. Eğer karşı taraf da sebep olsa yine de bu bizi rahatsız ediyorsa o zaman o kimse için her gün hayır dua edelim. Ölmüşleri için Fatiha okuyalım.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]