Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Hayatı planlamak...
Gönderen : "İsimsiz"
Tarih : 8/10/2018 9:22:59 AM


.


Saygıdeğer büyüğüm hayattaki hedeflerimizi nasıl belirlemeliyiz. Günlük aylık yıllık olarak mı örneğin kpss ye hazırlanmak ingilizcemizi geliştirmek kilo vermek şu kadar zamanda şu kadar kilo vermek erken uyanmak günlük şu kadar tesbih çekmek gibi olumlu düşünmek gibi Hz Ali 'nin de Allah'ı isteklerimin olmamasıyla bildim diyor buradaki ince ayrıntıyı ayırt edemiyorum bukonuda da değerli fikirlerinizi rica ediyorum. Sabah uyandığımda ilk aklıma gelen insanların birbirlerine söylediği kötü sözler tartışmalar o günde yapılacak işler sorumluklarım başarısızlıklarım olumsuz olaylar vb şeyler aklıma geliyor bu düşünce tarzından nasıl kurtulabilirim selam sevgi saygılarımla.



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın “İsimsiz”,


Kıymetli yavrum, daima olumlu şeyler düşün. Konuşmaların, düşüncelerin hep pozitif olsun. Her gece yatarken ertesi günün programını yaz. Önem sırasına göre numarala ve daima pozitif insanlarla görüş. Göreceksin her şey yoluna girecek.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]