Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : El alemden bize ne?
Gönderen : Tuba
Tarih : 8/10/2018 9:43:12 AM


.


Saygıdeğer büyüğüm ,


Bu kadar sıkıntının ortasında benim sorunum belki komik gelecek ama ben içinden çıkamıyorum. Ben şu anda bir evlilik kararı arefesindeyim. Ama bu bey benden iki yaş küçük. Daha görüşmedim ama anlatılan özellikleri aradığım standartların üstünde diyebilirim. Hatta benim kendisinden büyük olduğumu öğrenince bu sünnettir demiş. Hayatta hiçbir şeyin dört dörtlük olmayacağının da bilincindeyim. Galiba benim zayıf kişiliğimden olsa gerek çevremdekilerin yapacağı dedikodular beni şimdiden rahatsız ediyor. Çünkü bu tür evlilikler de gelin ve damadın gözünün içine bakarak gelin de damattan büyükmüş muhabbetleri yapılıyor.



Bana bu konuda yardımcı olursanız size minnettar kalırım


Saygılarımla


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Tuba Hanım,


Kıymetli yavrum, lütfen bu saçma sapan, bu manyakça düşüncelere kendini kaptırma. Sana ne dedikodu yapanlardan. Allah onların belasını versin. Eşim benden sekiz yaş büyüktü. Ve biz kırkdört yıl tarihin en büyük aşklarından birini yaşadık. Birbirimizi ölesiye sevdik. Lütfen itin, köpeğin lafına bakarak çocukluk etme. Bu çok güzel bir evlilik olacak. Ben inanıyorum. Lütfen kafandaki o aptalca düşünceleri bırak. Güzelliğe doğru, mutluluğa doğru mertçe, yiğitçe yürü. Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Onun ve Hakk'a Göçen Ailesinin Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]