Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Gerçek İslamı yaşayanlar o kadar az ki...
Gönderen : Suna Acıöz
Tarih : 9/20/2018 9:29:55 AM


.


Sevgili Babacigim,


bu güzel sonbahar günlerinde de sizin yazilariniz, sohbetleriniz bize can veriyor. Sevgili Cigdem Hanim sizin kaleminiz olma görevini sonsuz bir güzellikte bizlerle paylasiyor. Cümle hizmetlerinizden dolayi sükranlarimi sunarim.



Sevgili Babacigim, Islami yasadigini ima eden ülkelere baktigimiz zaman örnegin Afganistan, Irak, Iran, Pakistan, Suudi Arabistan.. Türkiye... Bu ülkelerin pek cok fen ve ilim konularinda (hatta en temel durum olan temizlik konusunda) bir karmasa icinde, bir tuhaflik icinde, kadinlarin veya cocuklarin kötü muamele gördügü bir anlayis icinde olarak görüyoruz, duyuyoruz. Hatta ben duymak da istemiyorum: Bazi ülkelerde kadinlarin evden disari cikmalari yasak diye biliyoruz.


Babacigim Islami neden hangi akil yolu ile böyle anliyorlar, ya da anlamiyorlar?


Hürmetlerimle sonsuz saygilarimi sunarim


Suna Aciöz



Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
______________________________________________________


Sayın Suna Acıöz,


Kıymetli yavrum, bu gün dünyanın hiçbir yerinde gerçek manada İslam yaşanmıyor. Adına İslam ülkeleri denilen memleketlerde şunu görüyoruz, insanlar ferdi istisnalar dışında kendi nefislerine göre bir İslam teranesi tutturmuşlar. Ona göre hareket ediyorlar. Ama bunlar ne ifade eder? Zavallılar. Kendilerine yazık ediyorlar. Durum böyle yavrum. Allah sonumuzu hayır getirsin.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]