Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Televizyon mu, “fitnevizyon” mu?
Gönderen : Serpil
Tarih : 9/21/2018 11:27:00 AM


.


Efendim,


Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.Zamanımızda çocuklar için çok büyük bir tehlike var,o da televizyon. Büyükler üzerinde bile çok fazla negatif etkileri olan televizyon kimbilir çocukların tertemiz ruhları üzerinde nasıl etkiler yaratıyordur.Ben sadece bir kaç haber programını ve belgeselleri seyrediyorum, reklamları bile seyretmeye dayanamıyorum.İnsanlar nasıl saatlerce o saçma sapan dizileri, filmleri seyrediyor anlamıyorum.Ben yetkililerin durumu düzeltmesini beklemiyorum,ondan vazgeçtim, hiç olmazsa anne babalar biraz akıl ve sorumluluk sahibi olsalar.Bazı çocuklar büyüklerden daha akıllı.Bir tanığımızın 6 yaşında bir çocuğu var.Evdekiler o rezil dizilerden birini seyrediyormuş.Çocuk dayanamamış,bunlar ne biçim dizi,siz bunları nasıl seyrediyorsunuz demiş.Umarım büyükler de bu çocuk kadar akıl ve feraset sahibi olurlar.



Hürmetlerimle


Serpil


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
_____________________________________________________


Sayın Serpil Hanım,


Kıymetli yavrum, bazı kimseler televizyona “Fitnevizyon”diyorlar. Öyle televizyon kanalları var ki onların Türk Milletine verdiği zararı tarih boyunca hiçbir Rus çarı vermemiştir, verememiştir. Onlar iyinin ve güzelin düşmanı, adi, rezil yayınlar yapan birtakım kanallardır. Onları seyredenlere sadece yazıklar olsun diyorum. Artık memleketimizn sahibi yok ki ona gidip şikayet edelim. Ne diyeyim yavrum, içimiz kan ağlıyor. Ama derdimizi söyleyeceğimiz kimse bile yok. Birtakım soysuzlar da bizi iyice çökertmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Allah sonumuzu hayır getirsin.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]