Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : "Zafer, zafer benimdir diyebilenlerindir."
Gönderen : "Sevgi Çiçeği"
Tarih : 10/25/2018 1:49:02 PM


.




Saygıdeğer Hocam,öncelikle Allah tan acil şifalar diliyorum,inşallah en kısa zaman da Sağlığınıza kavuşursunuz.Sizi Facebook tan da takip ediyorum resimlerinizi gördükçe içime hem sevgi hem hüzün doluyor,Sizin de söylediğiniz gibi Nur u Cemali olan bir yüzü bir başka seviyor Insan..Efendim henüz yolun en başındayım belki ömrüm yetmeyecek OL maya olgunlaşmaya ama ya BismillAllah deyip adım atıyorum bu sevgi ve ışık dolu yola,bu sefer farklı hissediyorum,yanlış yapa yapa taşları uygun olan yerlere koyarak gitmektir dileğim,içimden bu son diyor bir ses,kurtulacaksın bu alışkanlık denen şeylerden,nefsini dizginleyerek olacak bu sefer diyor içimdeki coşkulu ses,yardım ve destek bekliyorum sanki,birilerinin elimden tutmasını bekliyorum bu sefer kurtuluşa ermek istiyorum,bu saçma sapan tek düZe hayattan kurtulmak ve bende hidayete ermek istiyorum,bu sefer acele etmeden geldim,dediğiniz gibi merdivenleri tek tek çıkarak gönlüme her seferinde bir tohum daha ekerek gelmeye çalışıyorum hatta,bir hiç bilinciyle işte buradayım gözyaşlarımla ve Ya Allah BismillAllah diyerek ellerimi uzatıyorum nolur bana yardım ellerinizi uzatın,sadece ve sadece bu yolda Sizin duanıza ihtiyacım var,Bu manevi yolda beni yalnız bırakmayın,hani hep derdiniz ya "zafer,zafer benimdir diyenlerindir"işte bende bunu demeyi istiyorum ve buradan tüm insanlara sesleniyorum,bu dünyada Allah'ın rızası ve sevgisinden başka herşey boş ve yalan,hep boşa kürek çekiyoruz olduğumuz yerde ne ileri ne geri sadece süremizi dolduruyoruz bomboş bir ot gibi...ot bile bizden daha kıymetli Rabb'ini zikrediyor.O kadar çok boş yaşamıştım ki geçen günlerime ağlıyorum,o kadar çok yanlışım var ki affedilir miyim bilmiyorum,benim düştüğüm duruma düşmeyin farkında olun herşeyin...Çok geç olmadan..Sabri Hocam hakkınızı helal edin ama himmetinize ihtiyacım var, Allah için Sizi çok seviyorum,dualarımdasınız,,Allah'a emanet olun ..


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın “Sevgi Çiçeği”,
Kıymetli yavrum, samimiyetle yazdığın mail beni çok duygulandırdı. Gözlerim yaşardı. Manen tekamül etmeyi o kadar içtenlikle arzu eden bir insana ancak saygı duyulur. Sana söz veriyorum, yaşadığım sürece sana her an yardım edeceğim. Bundan hiç şüphen olmasın. Son nefesime kadar bu yardım devam edecek. Şimdi sen önce iki rekat bir tövbe namazı kıl ve hayat boyunca işlediğin bütün günahlarına tövbe et, ondan sonra on dört ciltlik Gönül Sohbetleri'ni oku. Ama şöyle bir okuyup geçerek değil, her cümlenin üzerinde durarak tekrar tekrar oku. Kafandaki birçok soruların cevabını bu tekrar tekrar tekrar okuyuşlarda bulacaksın. Bir defter al, beğendiğin, seni etkileyen cümleleri o deftere yaz. O defteri de tekrar tekrar oku. Bu kısmet olursa manevi tekamülünde ilk aşama olacak. Sonra beraberce yeni bir program yapacağız. Şimdiden başarılı olacağına inanıyorum.


Selam, sevgi ve saygı ile.
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]