Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : "Çocuğum dua et geceleri, insan uzaklaşabilir Allah'tan" Fazıl H. Dağlarrca
Gönderen : Volkan İrken
Tarih : 12/7/2018 4:11:21 PM


.


Saygıdeğer Sabri Bey Amcacığım,


Sizin ve Rana Hanım Teyzemin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilemiyorum. Her daim sizlere dua ediyorum. Kitaplarınızla ve burda yazdıklarınızla içimizi aydınlatıyor, hayatımıza rehber oluyorsunuz. Sizin sayenizde kendimi Allah'a ve Peygamberimize daha yakın hissediyorum. İnşallah sağlık ve afiyettesinizdir.



Sizinle ve gönül dostlarıyla paylaşmak istediğim bir olay var;


Efendim, yengemin bir arkadaşının eşi annesinin vefat etmesi üzerine psikolojik olarak rahatsızlanıyor. Bu rahatsızlık o kadar çok artıyor ki ailesine de zarar vermeye başlıyor. Kendisinin öleceğini sanıyor. krizler geçiriyor. Panik atak rahatsızlığını ileri derecede yaşıyor ancak kötü bir teşhis konulacağından korktuğu için de doktora gitmeyi sürekli reddediyor. bu süreç aylarca devam ediyor. bir süre sonra eşinin de sayesinde namaza başlıyor. Namaza başladıktan kısa bir süre sonra rahatsızlığından eser kalmıyor. hiçbir psikoloğa ve psikiyatra gitmeden, ilaç kullanmadan iyileşiyor. ve şu anda beş vakit namazını kılıyor. Bunu duyduğumda çok ilgimi çekti. "sizin şer bildiklerinizde hayır vardır" ne kadar da doğru bir söz. bir hastalık nelere sebep olabiliyor. ve asıl önemli olanın Allah ile beraber olmak olduğu apaçık bir gerçek. Allah hepimizin sonunu hayır etsin İnşallah. Allah'a emanet olun efendim.


SAYGILARIMLA,


Volkan İRKEN



Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
-------------------------------------------------------------------------------


Sayın Volkan İrken,



Kıymetli yavrum, ne kadar güzel, ne kadar anlamlı bir mail göndermişsin. Keşke bunu yeryüzündeki yedi milyar insana ulaştırabilsek. Bir ilahi hakikati ne kadar kısa ve ne kadar özlü olarak anlatmışsın. Allah senden razı olsun. İnşallah iki dünyan da cennet olur.



Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan


Onun ve Hakk'a Göçen Ailesinin Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]