Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : En hızlı vasıta.
Gönderen : Ayten Anneden
Tarih : 12/12/2018 1:33:44 AM


.
MESAFE DİYE BİR ŞEY YOK
"En hızlı vasıta gönüldür yavrum. Bir yerde sormuşlar en hızlı vasıta nedir diye? Kimi şu demiş, kimi bu, kimi babamın atı demiş… Yok demişler, en hızlı vasıta gönüldür. Bir yerde olmak istediğinde bak kendini orada gibi hissedersin hemen. Bu gönülle oluyor. Mesafe diye bir şey yok."
Ayte Kale Hz.
Aziz Ruhuna Fatihalarla.
*
"Gerçek sevgili ile dost olun. O sizi, sizi sevecek olanlara ulaştırır. Kalbinizi daima ebedi olana bağlayın. Herkes, her şey fani."
Ayten Kale Hz.
Aziz Ruhuna Fatihalarla.
*
"Ne ararsanız o sizde var. Her şeyi kendi içinizde arayın. Mutluluk, huzur her şey sizin içinizde, arayın bulun."
Ayten Kale Hz.
Aziz Ruhuna Fatihalarla.
*
"Ben herkesi, her şeyi severim. Ama hiç ayrım yapmadan. O şuymuş, o şunu giyermiş, buna inanırmış, şuna inanmazmış demem. Her şeyi kucaklamak istiyorum böyle sımsıkı."
Ayten Kale Hz.
Aziz Ruhuna Fatihalarla.
*
"Baykuş uğursuz diyorlar. Halbuki baykuş kimin evinin yakınında öterse çok kısa bir süre sürede o ev halkı için müjdeli bir olay olur."
Ayten Kale Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.
*
"Ben öyle ilaç filan bilmem. Resulullah Efendimiz Aleyhisselatü Vesselam, şifanın nerede olacağını bildirmiş: “İki şifa kaynağına devam ediniz, birisi Kur’an, diğeri baldır” Buyurmuş. “Bal şerbetine devam ediniz” Buyurmuş. Bunlara devam eden hasta olmaz. Ben sık sık bal şerbeti içerim, limon suyu içerim. Pekmeze katar içerim. Öyle ilaçmış filan ben anlamam."
Ayten Kale Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]