Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : En büyük öğretmen Resulullah Aleyhisselatü Vesselam Efendimizdir.
Gönderen : "Bir Allah Kulu"
Tarih : 12/27/2018 10:28:37 AM


.
Aziz ve Muhterem Gönül Dostu Sabri Beyefendi

Sağlıklı huzurlu mutlu günler geçirmenizi Yüce Rabbimden dilerim ..

Siz bizim içimize ışık tutan çok nadir insanlardansınız size yazmak size ulaşmak bile Allah'ın bizlere bir nasibi iyi ki varsınız iyi ki sizi tanımak servetine kavuşmuş bir kulum ... Hayat bir yelpaze acı, tatlı, mutlu, mutsuz, neşe, hüzün her şey bizim için ...Neler yaparak başarılı olabiliriz ? nasıl çıkarız bu dünya aleminden nasıl biriktiririz ahiret aleminin mükafatını ? Ben 40 yaşındayım bence önemli bir yaş bu yaşın ağırlığı ile neler yapmalıyım ? Bu alemin her şeyin farkındayım hep şunu söylüyorum derdim var ama derdimden Büyük Rabbim var benim sizden ricam, yol yöntem daha ileriye varmak için donanım için neler yapabiliriz ?

Hayırlı günler geceler diler Hürmetle saygıyla ellerinizden öperim .

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :

Sayın “Bir Allah Kulu”,

Kıymetli yavrum, yapacağımız iş şartlar ne olursa olsun daima dürüst ve temiz yaşamak, Allah’ın yolunda, Peygamberin izinde yürümek. İslamda ne yapacağımız, ne yapmayacağımız en ince ayrıntılarına kadar tespit edilmiş. Biz, bu soruyu Allah’ın Peygamberine sorsak daha iyi olmaz mı? Resullullah Efendimiz kainata gelen insanların en büyüğü, en güzeli, en yücesi. O, bütün insanların yol göstereni, mürşidi, rehberi, hayat ışığı, sevgili öğretmeni. Diyanet İşleri Yayınlarından küçük bir Hadis kitabı alın, orada hayat yolunda nasıl yürüyeceğimizi okuyalım, görelim. Ben insanlara hayret ediyorum. Kapı kapı dolaşıp mürşit arıyorlar. Yol gösterici arıyorlar. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Hakikatler öyle aşikar ki Allah sonumuzu hayır getirsin.

Sevgili kardeşim, yeni maillerini bekliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]