Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : “Düşünenler için nice ibretler vardır”-Kur’an-ı Kerim.
Gönderen : "Haykırış"
Tarih : 1/1/2019 12:27:32 AM


.
Sabri amca Merhaba.
Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra bende hayatımı bu cevaba göre yaşayacam. Umarım sağlık durumunuz iyidir. Ben sizi çok seviyorum Sabri amca. Sizi kendime örnek almaya çalışıyorum. Sitenizi mümkün oldukça takip ediyorum. Pazar günü meltem tv deki programınızı tv izlemek imkanı varsa kaçırmıyorum. Sizi de bu tv programı sayesinde tanıdım. O zamanlar içim kapkaranlık bu dünyada yaşamak bana ağır geliyordu.Yaşamanın benim için bir anlamı kalmamıştı. İlk başta sizi tv de görünce ister istemez kendimce tepki verdim. Yine dedim ilahiyaçılar gibi konuşacak sıkacak bildiğim şeylerden bahsedecek diye düşündüm. Yanılmışım siz çok farklı bir insansınız. Çevremde gördüğüm namaz kılan insanlardan çok farklısınız. Sizin gibi okumuş bilgili bir insanı daha önce hiç görmedim. Felsefeyle bile ilgilenmeniz beni şaşırttı. Çünkü bize bu felsefe dinsizlerin işi uğraşma dininden seni soğutur derlerdi. Dinle de fazla ilgilenme yobaz olursun derlerdi. Onun için hayatta bu tür şeylerle çok karşılaştığım için düşünce yapım pek gelişmedi. Umarım bilgilerinizden faydalanabilirim. Duanızı benden esirgemeyin Sabri amca buna çok ihtiyacım var.

Sayın Sabri TandoğaN Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
--------------------------------------------------------------------------

Sayın “Haykırış”,

Kıymetli yavrum, bu palavralarla, bu gürültülerle Türk insanı okumaktan, muhakeme etmekten, duymaktan, düşünmekten, hissetmekten, mukayese yapmaktan, muhakeme etmekten uzaklaştırıldı. Sonra ortaya çıkan bu yaratıklara çağdaş, devrimci, ilerici denildi. Ve Türkiye bu kaos içine düştü. Bak yavrum sağına soluna, nerede sevgi, nerede saygı, nerde edep, incelik, zarafet? Eserini görürsen lütfen haber et.

Canım yavrum, seni sevgiyle, saygıyla selamlıyor, yeni maillerini bekliyorum.

Sabri Tandoğan
Onun ve Hakk'a Göçen Yakın Dostlarının Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]