Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Kadın neden eşini kontrol ihtiyacı duyar?
Gönderen : "Bir Okur"
Tarih : 1/13/2019 4:25:47 PM


.
Sabri amcacım kıymetli ellerinizden öper, saygılar sunarım; Kadınların biz erkekleri kontrol etme arzusu nereden ileri gelmektedir? Bunu ne zaman patolojik olarak değerlendirmek gerekir? Eşlerinin telefonlarını, bilgisayarlarını gizlice takip eden nerede olduğuna kadar bilen kadınlar tanıyorum. Bu hem bir güvensizlik hem de saygısızlık değil midir? Böyle bir durumu fark ettiğimizde tepkimiz ne olmalıdır?

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :

Kıymetli yavrum, psikologlar kadınların ince bir duygu yapısına sahip olduğunu söylüyor. Günümüzde pek çok erkek eşine ihanet ediyor. Bu durumda bir kadının çeşitli vasıtalarla eşini kontrol etmesi bence çok lüzumlu, muhakkak yapılması lâzım gelen bir iştir. Eğer kadının içinde eşine karşı bir güven duygusu oluşmuşsa, zaten bunlara tevessül etmez. Yazıları kontrol edilen bir erkek, eğer gerçekten dürüst, temiz, efendi bir insansa, o zaman endişeyi gerektiren bir durum yoktur. Lütfen bu erkek egoizmini bir kenara bırakalım.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]