Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bal yerken zehir düşünülmez.
Gönderen : Haldun Şentürk
Tarih : 2/14/2019 9:24:52 AM


.
Pek muhterem büyüğümüz Sabri Tandoğan Amcama,

Size karşı sonsuz sevgi ve saygı içerisindeyim. Bu hayatta onca zorluğun arasında kendisini insanlara adamış bir insanı, tanımaya feyz almaya çalışmanın sevinci içerisindeyim.

Size daha önceden yazmıştım ve inanın ne zaman içim sıkılsa,sitenizi okuyup rahatlıyorum. İnsanların yaşadıkları o kadar benzer ki,size gelen maillerde ortak duyguları hepimiz yaşıyoruz. Allah size uzun sağlıklı ömür versin, yanımızda olun size ihtiyacımız var.. İzin verirseniz Yunus Emre Hazretlerinin TrT 1 tarafından hazırlanan videosunu buradan herkesin izlemesi tavsiye edeceğim. (www.semazen.net adresinden bulabilirler)

Sabri Amca bir sorum olacak. Hani herşeyi hayırlı düşünmeliyiz ya, aklımıza gelen kötü düşüncelerden nasıl kurtulabiliriz? Şüphesiz hayır ve şer Allah'tandır. Yakınlarımın sağlıkla ilgili ciddi sorunları var, kaygım bu sebeptendir. Siz Eşinizin vefatının ardından bile dimdik ayakta durup tüm insanların dertlerine sarılmışsınız. Bana bir yol gösterin, yapabileceğim tek şey dua etmek sizden de dualarınızı istiyeceğim.

Allah sizden razı olsun. Sağlıcakla kalın ellerinizden öperim.

H.Ş

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
Sayın Haldun Şentürk,

Kıymetli yavrum, yakın ilgine çok teşekkür ederim. Sen de çok değerli bir insansın. İnşallah içindeki aşk ve gayretle her gün biraz daha iyiye, biraz daha güzele ve mükemmele gideceksin. Bundan hiç şüphem yok. Sorduğun soru, cevabı çok kolay verilecek cinsten. Bütün mesele şurada. Bir insan bal yerken zehir düşünür mü. Biz de mütemadiyen hayırlar, iyilikler, güzellikler düşünürsek o zaman negatife yer ve zaman kalmaz. Işık gelince karanlık gider. Nur gelince zulmet gider. Aman yavrum buna çok dikkat edelim. Yönümüz hep pozitife doğru olsun. Negatif sözler, negatif düşünceler, hatta negatif insanlar bizden uzak olsunlar. O zaman göreceğiz ki bu dünya cennet olacak. O zaman Kur’an-ı Kerim’deki Âyet yaşantı haline dönüşecek: “Ne yana bakarsan bak, Allah’ın vechi oradadır”.

Sevgili yavrum, mana yolunda süratle ilerleyeceğine bütün kalbimle inanıyorum. Sana her gün dua edeceğim. Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]