Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Evlenmek isteyen kimse her haliyle örnek olmalıdır.
Gönderen : Kumru
Tarih : 3/18/2019 11:48:44 AM


.
Saygıdeğer Büyüğüm,
Evlenmek isteyen bir kimse nelere dikkat etmelidir? Ben ailemde özellikle kardeşime göre biraz enerjisi düşük, çevremde de biraz içe dönük biri gibi anlaşılıyorum. Evlilikle ilgili bir gelişme olsa sonra yine olumsuz sonuçlanıyor. Bana neler tavsiye edersiniz?
Ellerinizden sevgi ve saygıyla öperim.
Kumru

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları:
-----------------------------------------------------------------
Sayın Kumru Hanım,

Kıymetli yavrum, evlenmek isteyen bir insan kıyafetine, saçına, başına son derece dikkat etmelidir. Makyaj demek yüzünü boyacı çanağına çevirmek değildir. Pekâla sağlıklı bir insanın yüz renkleri, dudak renkleri örnek alınabilir. Yani ancak sağlıklı görünecek kadar. Bunun dışında güleryüzlü, sıcakkanlı, yardımsever, merhametli, cıvıl cıvıl, yaşama sevinci dolu bir insan olmalıdır. Mailinden anladığım kadarıyla sen, neşesiz, asık yüzlü, bedbin, karamsar bir insansın. Sen erkek olsan senin gibi kadınla evlenmek ister misin? Kardeşin yerden göğe kadar haklı. Lütfen bencilliği bırakalım. Sen, kendine en ufak bir ilgi göstermezken göklerden ne bekliyorsun? Lütfen benim yazdığım bu satırları tekrar tekrar oku. O zaman kardeşine de, bana da hak vereceksin. Haydi yavrum, Besmele de, yola çık. Gelecek güzel günler senin olacak.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]