Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Biz kendi yolumuzda iç huzuru ile ilerleyelim, başkalarından bize ne?
Gönderen : "Gönül Yolcusu"
Tarih : 3/18/2019 12:07:17 PM


.
Saygıdeğer büyüğüm,

Kitaplarınızı tekrar tekrar okumaya doyamıyorum size ne kadar dua etsem az. Allah size uzun ömürler versin inşallah ben de acizane Hz insan olma Allahın tutan eli gören gözü olduğu kullardan olma duasındayım. bu arada da sosyal hayatımda bir yığın sorunlarla uğraşıyorum. işyerinde patronumuz bizi hiç bir işe yaramayan akılsız sadece kendisinin üzerinden geçinen sadece egosunu beslemek için varız istediği zaman bize bağıracak kızacak bu şekilde davranıyor. arkadaşlık desen o da yok herkes birbirini alt etmek için fırsat arıyor herkes birbirini küçük düşürmeye çalışıyor. dedikodu fesatlık üst düzey. kardeşime sevdiği kızı maaşı düşük olduğu için vermiyorlar annem babam sıkıntıdan hasta bütün bu olayları Allah a yakınlaşmak ve tekamül vasıtası olarak kullanmak için nasıl bir yol izleyebilirim?

Dua ile, selamla, saygıyla.

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
---------------------------------------------------------------------
Sayın “Gönül Yolcusu”,

Kıymetli yavrum, sen yalnız önündeki işe bakacaksın. Onu en iyi yapmaya çalışacaksın. Ondan sonra Fransız yazarı Jean Paul Sartre gibi davranacaksın: “Başkaları cehennemdir.” diyeceksin. O manyak müdürün de, o dedikoducu arkadaşlarının da canları cehenneme. Bir dakika bile onları düşünmeyeceksin.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]