Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Hayat dengeler üstüne kurulu.
Gönderen : Yıldız Fıratlı
Tarih : 6/8/2019 10:11:38 PM


.
Saygideger büyügüm,

Ben çevre sorunlariyla yakindan ilgileniyorum.Dogayi ve çevreyi korumayla ilgili bazi derneklere de üyeyim ve gönüllü olarak çalisiyorum. Dünyamiz hizla isinmaya devam ediyor. Ormanlar,dogal yasam alanlari,su kaynaklari hizla yok oluyor. Böyle giderse yakin zamanda dünyada bir çok ülke büyük su sikintisi çekecek ve çöllesecek.Geçenlerde Kuran'da okudugum bir ayet benim olaya farkli bir açidan bakmama sebep oldu.

"Eger yolda dosdogru olurlarsa mutlaka onlara bol yagmur yagdiririz ki bununla onlari imtihan edelim. Kim Rabbinin zikrinden yüz çevirirse, Rabbi onu gittikce yükselen bir azaba sokar."

Bizim küresel isinma dedigimiz bu sorunlar aslinda Allah yolundan uzaklasmamizin bir sonucu mu?

Sevgi ve saygilarimla

Yildiz Firatli

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
------------------------------------------------------------------

Sayın Yıldız Fıratlı,

Kıymetli yavrum, dikkatle gözlemlenecek olursa hayatta maddi ve manevi olaylar arasında çok yakın bir ilişki olduğu görülür. Profesör Eva Hanım, çay bardağına konulan bir şekerin karıştırılırken çıkaracağı sesin uzayın bütün hücrelerinden de duyulacağını söylüyor. Bu insan hayatında da, toplum hayatında da doğal yaşam içinde de değişmiyor. İnsanlar tabii fıtratlarından uzaklaştıkça daha nice olayların ortaya çıkacağı pek tabii değil mi?

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]