Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Olgun insanlar özür dilenince affederler.
Gönderen : İlknur
Tarih : 6/13/2019 7:29:30 PM


.




Merhaba tekrar Sabri amca;
Önceki soruma cevabınızda demişsiniz ki “kırılacak bir şey söylemediğiniz halde” demişsiniz; belki de kırılacak bir şey söyledim ben ve bunun farkında değilim! Bunu bilmiyorum, suçlu da olsam suçsuz da olsam özür diledim.


Demek ki benim söylediğim karşı tarafı kıracak bir şeydi ve kırıldı bundan. Ama sonuç olarak karşı tarafı kırmak amacıyla söylemediğimi biliyorum; gerçekten kötü bir niyetle söylemediğimi biliyorum sadece. Ama karşımdaki kişi oldukça hassas birisi ve alındı. Belki de ben kendime dışarıdan bakamıyorum ve göremiyorum kendimi ve belki de kötü bir şey düşünmeden söylediğim o sözü tamamen nefsimle söyledim ve karşımdaki insanın kalbini kırdım o anda. Ben mi suçluyum acaba, ben mi yanlış düşünüyorum, sadece nefsimle mi düşünüyorum acaba diyorum kendi kendime. Sevgi ve saygıyla ellerinizden öpüyorum.



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
Sayın İlknur Hanım,


Kıymetli yavrum, velev ki öyle olsun. Özür diledin, meselenin kapanması lazım. Arkadaşın sağlıklı bir insan değil. Rahat düşünemiyor. Yalnız kendi nefsiyle dolu. O zaman yapılacak iş “Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna” demekten başka ne olabilir?


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]