Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Yaşamak denilen muhteşem olay.
Gönderen : FunKar
Tarih : 6/14/2019 6:09:42 PM


.





Sevgili Babacığım, Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.. Öncelikle hayırlı cumalar diliyorum size ve tüm gönül dostlarına.. Allah’ım,bize bu zamanların güzelliğini, zarafetini ve idrakini nasip etsin inşallah..


Geçen hafta Çeşme’de Allah’ım nasip etti Mamur Baba türbesini ziyaret ettim. Burada çok güzelliklere şahit oldum şükürler olsun.Türbenin önü deniz; alabildiğine engin. Arkası da ormanlık. Muhteşem bir manzara. Türbeden içeri girip duaya başladım. Duam bittince biraz etrafı inceledim.Gözüme duvarda asılı, çerçeveli bir yazı ilişti. Yaklaştım; bir de baktım ki Hacı Ahmet Kayhan Hz.’nin o muhteşem duası.. Altında da adı yazıyor.Tüylerim diken diken oldu.Sandalyeler vardı. Birine oturup etrafa bakmaya devam ettim.Kenarda bir sürü tespihler ve dua kitapları.Kitaplardan birini aldım okudum ve tam yerine koyarken, üzerinde elle yazılmış bir yazı dikkatimi çekti. Şöyle diyordu: ”Rabbim,her iki cihanda da nimetinin tamamını verdiği kullarından eylesin.” Amin. Altında da yanlış hatırlamıyorsam Özlem yazıyordu. Çok etkilendim. Bunu yazan şahısa da dua ettim. Sizlerle paylaşmak istedim efendim.



Ellerinizden öpüyorum. Saygılar, Sevgiler, Hürmetler Canım Babacığım..


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın FunKar,


Kıymetli yavrum, mailin o kadar güzel ki bir şiirin güzelliğini, bir senfoninin ihtişamını taşıyor. Eşi bulunmayan bir tablo gibi renkleriyle insanı büyülüyor. Sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Allah razı olsun diyorum. Evet, güzellik kainatın altın anahtarı. Hayatını güzelliklerle dolduran, bir şiir gibi yaşayan, insanlara ne mutlu.


Yeni maillerini bekliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]