Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Eski güneri yad ettik.
Gönderen : "Güneşin Işıkları"
Tarih : 7/12/2019 8:13:01 AM


.
Muhterem hocam,

Hürmetlerimle başlamak isterim.

Yüce Allah'ın zamanı bir kere daha elinde tutan olduğuna herşeyin zatının indinde olduğuna bir kere daha şahit olduğumuz ziyaretimiz sonrası ertesi günü kendimi daha önce birlikte gezdiğimiz yerlere götürdüm. Ruhum oralarda dolaşmak istedi. O anlardan bendenizi en çok etkileyenlerden olan bir yere girdik. Kendime çikolatalı sufle söyledim. Siyah gözlüklerimin altından gözlerimi kapadım o zaman dilimine gittim. Her zamanki şıklığınızla karşımdaydınız. Suflenin gelmesi epey zaman alıyor o zamanda öyle olmuştu ama o vakitlerde zatıaliniz sohbet ediyordunuz. Zaman nasıl geçti anlamamıştık. Bu tür hikayeler zatınızla birlikte bulunan herkes için yaşanmıştır. Benim hikayemde bu anı özel kılan neler onları anlatmalıyım ki neden buraya gitmek istediğim anlaşılsın. Hiç farkında değilim yan masaya giden çok şık sunum acaba içinde ne var diye düşündüğüm servise bakışımı görmüşsünüz. Sesinizi muzip bir tona çevirerek " anneee! öyle bir baktın ki o her ne ise ondan yemelisin" Birden kendime geldim. Nasıl yani derken. Servis elemenına sordunuz.

-O nedir?

- çikolatalı sufle efendim.

- Ondan biz de rica ediyoruz. uzun bir bekleme sonrası sufle masadaydı ve muhteşemdi. Ancak porsiyonu o kadar fazla geldi ki bana ayıp olmasın diye yemeğe çalışmama daha fazla dayanamadınız paket yapılmasını rica ettiniz. O günden sonra hep içimi okuduğunuzu müşahede ettim. Yanlız benim değil çoook kişinin. Sizinle olan olmayan her şeye çok değer verişinizi hayranlıkla izledim her zaman. Aynı gün kitapçıya gittik. Kitapları incelemek için oturduğunuzda sandalyenin ayağı çukura gelmiş az kalsın düşüyordunuz. Ayyyy! ne oluyor derken çok şükür denge sağlandi ama ben çok korktum, elim ayağım titredi. Ortamda klasik müzik yayını vardı siz hemen sanki biraz önce düşüyor değilmiş gibi müziğin romantizmine kapılıp tempo tuttunuz. Ben ise hala olayın şokundaydım. Anı yaşayışınızı da hayranlıkla izledim hep. Aynı kitapçıya da girdim o gün ve bunları düşündüm.

Efendim,

Sizinle her şey çok güzel, çok anlamlı ve çok kıymetli. En son görüşmemizde de aynı duyguları hissettim. Operasyona giderken dua duaydınız. Siz dağ gibisiniz, deniz gibisiniz, güneş gibisiniz, gül gibisiniz. " Allah dostlarında sizin için güzel örnekler vardır" ayeti geliyor aklıma.

Benim hocam, hayat mimarı benim hocam kütüphane, benim hocam bir yüce ruh. Bendenize yaşattığınız her ana öğrettiğiniz her şeye, düzelttiğiniz her huyum için saygıyla önünüzde eğiliyorum efendim.

Artık çehre surat yapmıyorum :)), artık insanlara takılmıyorum, artık anı yaşamaya çalışıyorum.

Ve de evinize sağ salim Yüce Allah'ın izniyle çıkacağınız günü dua ile niyaz ediyorum. Zatıalinize çooooooook ihtiyacımız var. Amin.

Not. Selahattin Bey'in Mailindeki Lusi’nin duyguları ve yaptıkları hepimize örnek olur inşallah.

Hürmetlerimle en derin saygılarım, sevgilerimle efendim. Yüce Allah yar ve yardımcımız inşallah. Amin.

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
-----------------------------------------------------------------------
Sayın “Güneşin Işıkları”,

Kıymetli yavrum, yazdığın harikulade güzel mailin için çok çok teşekkürler. Bu bir mail değil şiir olmuş.

Selamlar, sevgiler, saygılar.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]