Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Toprak altından da, üstünden de irşad olur.
Gönderen : Tarık
Tarih : 7/12/2019 8:48:03 AM


.
Efendim öncelikle selam sizin üzerinize olsun. Efendim ben Münir Derman efendi hazretlerini çok seviyorum. Siz cok şanslısınız ki beraber yaşamışsınız. Efendim sizlerden yardım istiyorum. Efendim mürşidi kamil nasıl bulunur öğrenmek istiyorum. Bir vakfın zikir derslerine katılıyorum. Bunları sorarak yanlış mı yapıyorum onu da bilmiyorum, fakat zatın bir sohbetinde toprak altından irşad olmaz demişti. Bağlı olduğum manevi büyük HAKKA yürümüş bir insan. Kafam cok karışık toparlayamıyorum.Bilgilerinize, yardımınıza cok ihtiyacım var. Değerli zamanınızı ayırıpta cevap yazabilirseniz cok mutlu olurum. Beni anlayan ve dinleyen kimse olmadığı için sorularıma cevap vercek kimsem yok. HAKKA emanet olunuz. Sevgilerimi sunarım efendim.

Tarık

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
---------------------------------------------------------------------
Sayın Tarık Bey,

Sevgili yavrum, toprak altından da, toprak üstünden de irşad olur. Yalnız Münir Bey’in özellikle işaret ettiği bir nokta vardı: “Mürşid aranmaz, talebe irşada layık olduğu zaman mürşid gelir, onu bulur.” Buyururdu. Durum böyle yavrum.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]