Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : İnanan insanları Allah korur.
Gönderen : "Ateş Parçası"
Tarih : 7/12/2019 9:34:49 AM


.
Değerli Büyüğüm, Sabri Amcacığım,

Öncelikle sizin ve tüm gönül dostlarının cuma gününü kutlar selam ve sevgilerimi iletirim. Sormak istediğim bir konu var. Sabri Amcacığım, işimle ilgili olarak yaklaşık 6 ay yada duruma göre bir senede olabilir eğitim ve çalışma amaçlı tek başına avrupada bir ülkeye gitme durumum var. Nasıl bir ortama gideceğimi pek bilmiyorum fakat genel olarak inançsız insanlarla birlikte çalışıcam hatta aynı evi paylaşmam bile gerekebilir. Ben şimdiye kadar hep ailemle yaşamış olduğum için benim adıma hem güzel bir hayat tecrübesi hem de iyi eğitim fırsatı olarak görmekle birlikte henüz kamil bir insan olmadığımdan ordaki inançsız insanların yaşam tarzı ve kötü ahlaktan kötü yönde etkilenmekten korkuyorum. Acaba hayırlı olan sizce ne olabilir?

En derin sevgi ve saygılarımla ellerinizden öpüyorum.

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
--------------------------------------------------------------------
Sayın “Ateş Parçası”,

Hiç korkma yavrum. Allah nasibetti ben de doğudan batıya, kuzyden güneye bütün Avrupa ülkelrini gezdim. Herkesle arkadaşlık yaptım. Ama kimseye uymadım. Kendi hayatımı yaşadım.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]