Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Kimse bizi hafife almasın, gerekirse kainatın en büyük belası oluruz.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 8/20/2019 2:51:52 PM


.
KİMSE BİZİ HAFİFE ALMAYA KALKMASIN, GEREKİRSE KAİNATIN EN BÜYÜK BELASI OLARAK BİZİ TEHDİT EDENLERİN BAŞINA YAĞARIZ

"Bu toprak­ların altında, onun yolunda can verip yatan binlerce şehit var. Onları sakın unutma. Sen de o şehitlerden birinin oğlusun. Vatanına gereken değeri vermez, onu korumazsan, gerektiği zaman gözünü bile kırpmadan şahâdet şerbetini içmezsen, şehit atalarını üzersin. Bu cennet vatan, onun her köşesi, her karış toprağı her ne bahasına olursa olsun korunacak, hiçbir şeyle değiştirilmeyecektir. Ama içimizde bu cennet vatanın uğruna canını feda etmeyecek kim var ki? Öyle bir kişi bile çıkmaz.

Allah bizi sevgili vatanımızdan ayırmasın. Canımızı verebilir, sevdiklerimizi kaybedebiliriz, onların acısını içimize gömebiliriz. Her şeyimizi, ama her şeyimizi kaybedebiliriz, fakat vatanımızı kaybetmeye dayanamayız. Topraklarımıza göz ko­yanlar iyi bilsinler ki, gerektiği zaman kadınımızla, erkeğimizle her birimiz yırtıcı bir aslan kesilip önümüze çıkanları mah­vederiz, kahrederiz, perişan ederiz. Bizi tehdit edenler şunu iyi bilsinler ki, gerektiğinde onların başına kâinatın en büyük belâsı olarak yağarız."

Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]