Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Önce resmi nikah sonra imam nikahı.
Gönderen : Yaren
Tarih : 9/9/2019 1:18:02 AM


.
Saygıdeger hocam ,

Ellerınızden hurmetle opuyor saygılarımı sunuyorum.size sorum şu :

Eşimle aramızda sadece dini nikah var.
İmam nikahı hangi durumlarda bozulur şiddetli geçimsizlik ve kavgalarda tekrarlanabılır mi? bız kocamla bosanma durumuna geldık .kavgalarımız cok oldu.. ımam nıkahımız düstü mü karı koca münasebetlerınde nıkah hükmü nasıl düser yenıden beraberlıkte ıimam nikahına lüzum var mı ? bana bu konuda bılgı verırsenız sevınırım . saygıdeger hocam bu adamları dısardan alamıyoruz .bu teknolojı birçok yuvaları yıkıp aldatmaları arttırıyor ben kocamı bilgisayarın önünden alamıyorum lütfen önerılerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkürler. Allah razı olsun, selametle kalın.

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :

Sayın “Yaren”,

Kıymetli yavrum, neden bu devirde işi imam nikahına bıraktın? İmam nikahında günümüzde manevi değerlerin bu kadar çiğnendiği bir devirde işi niye imam nikahı ile halletmek istedin? Bu ne koca düşkünlüğü. Günümüzde önce belediye nikahı yapılacak, sonra imam nikahı. O zaman erkekler istediği gibi at oynatamayacak.

Kocanın sabahlara kadar çok iğrenç aletin peşinden ayrılamayışı senden hoşnut olmadığını, memnun olmadığını gösterir. Ben senin yerinde olsam ölüm bahasına olsa ayrılırım. Artık karar senin.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]