Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Sadece baş gözüyle görmek yetmez, bir de kalp gözü var.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 10/18/2019 11:23:15 PM


.
SADECE BAŞ GÖZÜYLE GÖRMEK YETMEZ BİR DE KALP GÖZÜ VAR
"Hocam Münir Derman Hazretleri, “Kağnının gıcırtısından, önümüzden geçen bir sineğin vızıltısına kadar her şeyin bir sebebi vardır” derdi. İstisnasız her şey bize bir sırrı ifşa ediyor. İnsan manen yükseldikçe bu işaretleri algılamaya başlar. Mesela bir kimse doktora gitse, ‘kolum ağrıyor’ dese, doktor onun röntgenini çeker. Manevi büyükler de baktıkları zaman olayların içyüzünü görüyorlar. Yani adeta röntgen gibi bir manevi görüş oluşuyor. Manevi yolda ilerleyebilmek için olayları kalp gözüyle de görebilmek şart."
Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

NOT: Konuya örnek olarak mesela uzak bir yere seyahat planlıyorsunuz ve otobüs, tren veya uçak, hangi vasıta ile gideceğinize bir türlü karar veremiyorsunuz. O sırada bir sinek ısrarla etrafınızda dolaşarak size göre sizi rahatsız ediyorsa, aslında size uçakla git mesajı veriyor olabilir. Hayatta tesadüf diye bir şey yoktur, her şeyin bir hikmeti vardır derdi Sabri Babamız.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]