Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : “Seni deli eden şey yine sendedir sende” Yunus Emre.
Gönderen : "Mayıs"
Tarih : 11/6/2019 10:04:12 AM


.


Sayın Büyüğüm, öncellikle sizi ve değerli gönül dostlarını sevgiyle selamlarim. Bana yazdığınız cevapta ki çok teşekkür ediyorum yanıtınız için, bir nöroloğa gitmemi söylemiştiniz. Ben de öyle yaptım. Rutin muayene dışında beyin MR' ı ve boyundan yukarıya giden damarların ultrasonu çekildi. Herşey yolunda. Panik atak nedeniyle bunları yaşadığım söylendi. Siz nörologtan sonra bilgi vermemi istemiştiniz. Son durum böyle değerli büyüğüm. Bir de ilaç önerdiler panik atak için. Nasıl bir yol izlemeliyim? İlaç kullanmaya başlamak istemiyorum. Önerilerinize, elimden tutmanıza ihtiyacım var. Saygılarımla hayırlı günler dilerim.



Mayıs


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
Sayın Mayıs,


Kıymetli yavrum, yapılacak iş şu: Sen kendi kendini tedavi edeceksin. Sakin ol, rahat ol ve mütemadiyen şu sözleri tekrarla: “Sonsuz şükürler olsun, iyiyim, her şey yolunda gidiyor.” Katiyen ilaç alma ama gıdana dikkat et. Hayatından münakaşayı kaldır. Ne pahasına olursa olsun negatif düşünme. Çevrendeki her zerrede Allah’ın bir güzelliğini görmeye çalış ve Gönül Sohbetleri kitaplarını bol bol oku. Göreceksin hiçbir şeyin kalmayacak. Aslan gibi olacaksın. Sık sık yazışalım.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]