Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Alkol bağımlılığından kurtulmak için...
Gönderen : Siteden
Tarih : 11/7/2019 3:42:22 PM


.


ALKOL BAĞIMLILIĞINDAN KURTULMAK İÇİN...



İçkiden kurtulmak isteyen, sabah aç karnına bir Türk kahvesi fincanı üzüm ağacının suyunu 18 gün içerse içkiyi nasıl bıraktığına hayret edecektir.


http://www.halkinhabercisi.com/uzumun-sifali-armaganlari


Yard. Doç. Dr. Ömer Coşkun, alkolü bırakmak isteyenlere asma yaprağı tavsiye etti.


Asma yaprağının alkolü bırakmasında etkisi olduğunu belirten Dr. Coşkun " Alkolün bırakılmasına yardımcı bir madde asma yaprağı. Asma malum üzümün üretildiği bağın yaprağı. Peki, üzüm neden bu kadar önemli? Malum üzümden şarap üretiliyor. Üzümden değişik içecekler içkiler üretiliyor" diyerek alkol bağımlılarına çağrıda bulundu.
Reklam
ads by AdMatic



Alkolü bırakmak için asma yaprağından nasıl faydalanılacağının formülünü de veren Dr. Ömer Coşkun " Üzüm yaprağı yani asma yaprağı bir bardak suda 2 yaprak 5 dakika kaynatılıp sabah akşam aç karnına suyu içilirse yine alkolü bıraktırıcı etki gösteriyor. Burada işin sırrı bağımlılık yapan maddelerin vücuttan uzaklaşmasında. Alkol bırakıldığında kanser yapıcı önemli bir maddeden uzaklaştırılmış oluyor." dedi.


Dr. Coşkun, karabaş otu, kantaron otu, meyan kökü, karanfil gibi bitkilerin de alkolü bırakmaya yardımcı olduğunu da belirtti. - ADANA
Kaynak: İHA

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]