Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Çalışna, gayret eden insanın kefili Allah'tır.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 11/15/2019 5:01:24 PM


.




ÇALIŞAN, GAYRET EDEN İNSANIN KEFİLİ ALLAH'TIR
"Sürekli bir kriz lafı ediliyor. Bu kriz lafını duyunca midem bulanıyor, kusacağım geliyor. Bu, imansızlığın, aşksızlığın, kafasızlığın tekrarından başka nedir?


Değerli yavrum, Anadolu’da bir söz vardır. Derler ki “Ağılda kuzu doğmadan yaylada otu biter.” Hepimizin rızkını veren Allah. İçine tükürürüm krizinin. Krizden bana ne? İnanan, inançlarına göre yaşayan, birbirlerine sabrı ve Hakk'ı tavsiye eden insanlar için kriz yoktur. Kesinlikle bunlar bir oyundan başka bir şey değildir. Kur’an-ı Kerim’de “İnsan için çalıştığından başka bir şey yoktur” buyruluyor. Çalışan insan için her zaman rızkı hazırdır. Onun vekili Allah’tır. Gerisi palavradır. Mide bulandırıcı laflardır. Lütfen bu iğrenç kelimeyle dilini ve kalbini kirletme. Önündeki işi aşkla, şevkle, heyecanla, en iyi yapmaya çalış. Salı günü yaptığın, Pazartesi günü yaptığından daha güzel olsun. Olay bu. Gerisi çöplüğe atılacak sözler."
Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.






 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]