Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Maç zaten bitmiş.
Gönderen : "Uğur Böceği"
Tarih : 12/12/2019 12:30:17 AM


.
Efendim,

bir aydır çok büyük çelişki içindeyim. çok büyük bir yol ayrımına girdim ama hangi yol benim için iyidir karar veremiyorum. zaman geçtikçe işler karışıyor. karar veremiyorum, ben olayı size anlatayım ne olur siz benim göremediğim bir şeyi görür ve doğru olanı bana söylersiniz diye umut içindeyim. benim hayatımda bir müddettir bir erkek var, evlenmeyi düşünüyoruz. iyi, temiz bir insan. ama hayatıma son bir aydır öyle birisi girdi ki tüm hayatımı değiştirdi. bir ayda birbirimize öyle bağlandıkki.. bana benimle ciddi olduğunu, gözlerimdeki ona bakan sevgi dolu ifadeyi, aramızdaki bu muhabbeti bulmuşken beni kaybetmek istemediğini söylüyor. hayatımda biri olduğunu da biliyor. bana hemen evet diyemezsin belki ama evet dersen çok mutlu oluruz diyor. bana evet de, evlenelim diyor. buna dair planlar yapıyor. ben kendimi bu insandan alamıyorum. o kadar tatlı, o kadar içimi eriten bir konuşması, konuşma tarzı varki hayır diyemiyorum. ona ben sana evet diyemem dedim ama vazgeçemiyoruz bir türlü, ölüyorum ben diyor. sende beni istiyorken neden diyor.. evet diyemiyorum çünkü hayatımdaki diğer insan temiz, dürüst, sadık bir insan. onu nasıl üzerim diyorum. kimseyi üzmek istemiyorum. ayrıca hayatımdaki bu insan parasal yönden gayet iyi ama kafamı karıştıran bu yeni kişi ortalama geliri olan, maddi imkansızlık yaşabileceğim biri. ama maddi zorluk yaşarım diye bir insandan vazgeçmek ne kadar doğrudur? inanın ikigündür ağlıyorum. ne yaparım bilmiyorum. nasıl karar vermeliyim, kim benim için hayırlı olandır nasıl bileceğim efendim?

hayatımdaki kişi yanımda değil şuanda. acaba yanımda olsa böyle olur muydu diyorum, bilmiyorum. çünkü hayatımda ilk kez başka birine gönlüm kayıyor. beni en çok güzel sözleriyle etkiledi bunu söylebilirim. olmaz diyorum, ama ondan gidemiyorum. ne yapacağımı bilemiyorum. beni tanı, beni gözlemle, hemen evet deme diyor. benden annesine, ablasına, en yakın arkadaşına bahsetmiş. herkes hayırlısı demiş. Alah'ım bir kapı aç diye dua ediyor. annesine diyor dua et diye.

eğer siz şu senin için hayırlıdır derseniz ben o yolda emin adımlarla gideceğim. Allah'ım da sizin zor zamanlarda yanınızda olsun efendim. Allah razı olsun.

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
------------------------------------------------

Sayın “Uğur Böceği”,

Kıymetli yavrum, halk arasında bir söz vardır. Olup biten şeyler için “maç bitti” derler. Bu sizin durum da aynen buna benziyor. Karşısına başka birisi çıkınca ona dönen kimseler zaten birinci insana layık değildir ki. Anlatış tarzından zaten maçı bitirdiğin açıkça anlaşılıyor. İş olmuş bitmiş. Artık ortada konuşulacak bir şey yok ki.

Bu nedenlerle artık ikinci şahsa dönebilirsin. Ama sonu ne olur bilemem.

Selam, saygı ve sevgi ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]