Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Aramızda hala tertemiz, arı duru insanlar var, yok demeylim.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 12/24/2019 10:49:20 PM


.
ARAMIZDA HALA TERTEMİZ, ARI, DURU İNSANLAR VAR, YOK DEMEYELİM
"Bazıları diyor ki Leyla Mecnun’lar, Kerem ile Aslı’lar, Ferhat ile Şirin’ler artık mazide kaldı, günümüzde yok. Kusura bakmayın, ben bu görüşe katılmıyorum. Günümüzde de temiz, asil, büyük, yüce aşklar yaşanıyor, bundan sonra da yaşanacak. Unutmayın insan tükenmez.

Örnek istiyorsanız kendimi verebilirim. Rana Hanım’la kırk dört yıl evli kaldık. Bu kırk dört yıl içinde birbirimizi sevdik, çok sevdik, deliler gibi, çılgınlar gibi sevdik. 14 Şubat 2006’da Rana Sultan Hakka göçtü, Karşıyaka mezarlığına gömüldü, ama benim kalbimde hala yaşıyor. Sımsıcak, olanca tazeliği, olanca diriliği ile. Evin her tarafını Rana’nın resimleriyle doldurdum. Mezarlıktaki yeri de ikimiz için aldım. Yakınlarıma söyledim, beni dedim ölünce Rana’nın yanına gömün. Siz diyorsunuz ki bugün bir Leyla Mecnun yok, ben de diyorum ki acaba Mecnun Leyla’yı benim Rana’yı sevdiğim kadar sevdi mi? Değerli Kardeşim, lütfen insanlardan ümidinizi kesmeyin. Şu toplumda yaşayan insanların içinde nice tertemiz, bembeyaz, arı, duru, pırıl pırıl insanlar var."
Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]