Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Biz bu cihana denenmek için geldik.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 12/27/2019 9:39:34 AM


.
BİZ BU CİHANA DENENMEK İÇİN GELDİK
Kıymetli yavrum,

Unutmayalım ki, biz bu cihana denenmek için geldik. Her gün, her an kesintisiz bir sınav içindeyiz. Değişik görünüşler altındaki durum hep aynı. Hepimiz her daim sına­nıyoruz.

Önemli olan, yüz akıyla başarılı olarak çıkabilmek. Gerisi lâf-ü güzaf. Gözümüzü dört açalım, olanca varlığımızla gayret edelim. Bu dünya hayatının kendisi bir Sırat Köprüsü. Sağa sola sapmadan, dümdüz, emin adımlarla yürüyelim. Yaşantımızın her ânı bir inci dakikası olsun. Her gün daha iyiye, daha güzele gitmenin sıcak heyecanı içinde olalım. Her nefeste ömür ser­mayesinden bir şeyler gidiyor. Yeter ki onu, en güzel şekilde faydalı ve hayırlı işlerle dolduralım. Zararda değil, kârda olalım, zaten değerli okurum, biz bu kadar yoğun bir çalışma içine girince, şu şunu yaptı, bu bunu söyledi diye üzülüp tasalanmaya vakit de bulamayız. Olimpiyatlarda yüz metre rekorunu kıran atlet, acaba o çılgın yarış sırasında başka bir şey düşünebilmiş midir? Neden biz de öyle olmayalım? Daha iyiye, daha güzele, daha mükemmele gitmenin çılgın yarışı içinde… Gittikçe te­kâmül eden insan kadar güzel ne vardır? Hem bunun için var olmadık mı? Bunun için yaşamıyor muyuz?

Selam, saygı ve sevgi ile.

Sabri Tandoğan

Aziz Ruhları Şad Olsun

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]