Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bu ne gaflet...
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 1/13/2020 12:59:39 PM


.


BU NE GAFLET
"Topla, tüfekle emellerine erişemeyen emperyalist güçler bu sefer bizi kendine benzeterek, kendisi gibi yapmaya çalışarak, içten fetih yoluna gittiler. Ne yazık ki kısmen de muvaffak oldular. Bakıyorum, bir yere gidip dostlarınızla oturuyorsunuz. Bir şeyler yenecek, bir şeyler içilecek. Bakıyorsunuz sizin guruptan birisi portakal suyu gibi, nar suyu gibi, ayran gibi harikulade güzel içecekler varken koca kola demiyor mu, içimde bir şey yıkılıyor. Yazık diyorum, bu kardeşim de onlara uymuş.



Koka kola, pis, adi, zararlı bir içecek. Tercih için bir sebep var mı? Ama bazı kimseler öyle uyutulmuş ki farkında bile olmuyorlar. Amerikan müziği, klasik batı müziğinin insanlık kültürüne getirdiği bütün güzellikleri mahvetti. Fast food dedikleri öküz çobanı (kovboy) yemeği bütün dünyayı obez yapıyor. Onlar yemek yemesini, sohbet etmesini ne bilecek? Bu yaşa geldim, daha bir tane kibar, asil, zarif, ince ruhlu Amerikalı görmedim. Kendi sonlarını kendileri hazırlıyorlar. Yakında Amerika’nın başına öyle bir bela gelecek ki Irak’tan beter olacaklar. Ektikleri tohum yeşerecek. Ama bizim onlara uyarak her şeyimizi değiştirmeye çalışmamız ne büyük bir gaflet."
Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]