Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : “Yad isen bilişelim, Yunus Emre “
Gönderen : Sibel Baş
Tarih : 2/13/2020 7:00:00 AM


.
Hocam biz Manisanın Turgutlu ilçesinde yaşıyoruz. Arkadaşlarımla sizi TRT.1 döneminden beri takip ediyoruz. Kurmuş olduğunuz bu siteden çokça faydalanmaya çalışıyoruz. Her hafta yaptığımız sohbetlerde sizin sitenizden aldığımız notları okuyup arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Şimdiye kadar sizin çok meşgul olduğunuzu düşündüğümüz için yazamadık hocam. Hakkınız geçti bize helal edin. Sitenin devam etmesini istiyoruz bunu belirtmek istedik. Size bu maili arkadaşlarım adına da gönderiyorum. Bundan sonrada siteye katılımda bulunmaya gayret edeceğiz inşallah. Saygılarımızla.

Mürvet. Ayşe. Çiler. Zeynep. Sümeyye. Nurgül. Mesude. Rukiye. Bedriye. Asiye. Esma. Atike. Şadan. Sacide. Şule. Hüsniye. Saadet. Sibel. Numan.

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
------------------------------------------------------------------------

Sayın Sibel Baş,

Kıymetli yavrum, gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim. Hiç olmazsa bundan sonra yazacağınız maillerde duygularınızı, düşüncelerinizi, kafanıza takılan soruları, hayat karşısındaki izlenimlerinizi yazarsanız memnun olurum. Hep tribünde oturmak biraz egoistlik olmuyor mu? Madem ki bu site yedi milyar insan için açıldı, herkese açık, niye siz dışında kalasınız.

Görüşmek üzere...

Hepinize selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]