Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bazılarının aşk sandığı...
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 2/20/2020 11:11:51 AM


.


BAZILARININ AŞK SANDIĞI...
"Günümüzde ne yazık ki sevgi olayı cinsellikle karıştırılıyor. Bir delikanlı plaja gidiyor, burada kumlara uzanmış güneşlenen bikinili bir kız görüyor. Onun etine, dişiliğine bir özlem duyuyor. Akşam eve geldiğinde annesine sesleniyor, “Anne diyor, bugün plajda bir kız gördüm. Ona aşık oldum. Onu bana alsana”.


Günümüzde bu ve buna benzer manzaralar pek sık görülüyor. Mekan bir plaj olmayabilir de bir cadde olabilir. Göbeği açık, beli açık, göğüsleri yarı yarıya açık, sırtı açık modern bir genç kız da bir delikanlıya aynı sözleri söyletebilir.



Yapmayın Allah aşkına, bunların sevgiyle ne alakası var? Sevgiyi cinsellikle özdeş tuttuğunuz zaman maç zaten bitmiş demektir. Kusura bakmayın, hata ediyorsam Yüce Allah affetsin, sonra siz affedin. Beni samimi düşüncem bu.


Yetmiş üç yılın, kılı kırk yararcasına yaşanılan bir hayatın sonunda vardığım sonuç bu. Ben sevgiyi hayatın en yüce, en büyük, en ulvi, en muhteşem bir olayı olarak görüyorum. Ondan daha ürpertici bir durum göremiyorum. Allah o inanılmaz güzellikteki duyguyu cümlemize yaşatsın."
Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]