Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Seni çılgınlar gibi seviyoruz, aşkımıız kabul et Ya ResulAllah...
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 3/4/2020 10:46:02 AM


.


SENİ ÇILGINLAR GİBİ SEVİYORUZ YA RESULALLAH, AŞKIMIZI KABUL ET
"Yüce Peygamberimize yalnız İslâm Peygamberi gözüyle bakmak İslâm’ı hiç anlamamaktır, vahim bir hatadır, affedilmez bir suçtur. O yüceler yücesi, o güzeller güzeli, o büyükler büyüğü insan, sade bizim değil, bütün insanlığın, bütün kâinatın, bütün varlığın önderidir, lideridir, yol göstericisidir. Bir tek Hadisle bir insan, bir aile, bir şehir, bir ülke ve bütün bir dünya kurtulabilir mi? Evet, kurtulabilir. İşte örneği; “Ya hayır söyle yahut sus” Hadisini evinde, işyerinde, sosyal hayatında samimi olarak aşkla, inançla, sadakatle uygulayan bir insan, velâyet makamına kadar yükselebilir. Deneyin isterseniz. İnsanları bugün içinde bulundukları gaflet denizinden, çirkinliklerden kurtaracak tek yol Peygamberimizin yoludur. Yâ Resulullah, seni çılgınlar gibi seviyoruz. Sana aşığız. Ne olur tut ellerimizden bizim. Çıkar bizi bu karanlık kuyulardan. Bizim de yüzümüz gülsün. Biz de senin yolunun ışığı altında “Sevelim, sevilelim, dünya kimseye kalmaz” diyelim.



Yâ Resulullah, sana müştakız, sana muhtacız. Allah bizlere senin yolunda çene kapamayı nasip etsin. Karanlıklarda boğulduk artık. İçinde yaşadığımız zulmet, gönül dünyamızı da kararttı. Sensiz her şey anlamını kaybetti. Sensiz her şey güzelliğini yitirdi. Ne olur tut ellerimizden. İçimiz yanıyor, susuzluk içinde kavruluyoruz. Bizler ki sevgiye susuz, saygıya susuz, ilgiye ve şefkate susuz, zavallı, perişan insanlarız. Tut ellerimizden, bizi kurtar. Bizi, iyinin ve güzelin, asil ve yüce olanın yoluna çek. Dünya yeniden hayat bulsun. İnsanlık senin doğuşuna yeniden şahit olsun. Bizleri affet, aşkımızı kabul et Yâ Resulullah..."
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]