Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Biz Hazreti Adem'in torunlarıyız, dedesi orangutan olanlardan bize ne...
Gönderen : Sabr Babadan Mesaj
Tarih : 3/16/2020 11:16:10 AM


.


BİZ MAYMUNLARIN DEĞİL HAZRETİ ADEM'İN TORUNLARIYIZ, DEDESİ ORANGUTAN OLANLARDAN BİZE NE...
"Ben ömür boyunca hiçbir zaman Darwin’i ciddi bir bilim adamı olarak kabul etmedim. Ne yazık ki dedesi orangutan olan bu adamı okullarda bilim adamı diye, tabiat kanunu buldu diye yutturuyorlar.


Önce şunu belirtmek gerek Darwin ne bilim adamı, ne tabiat kanunu bulan bir bilim emekçisidir. Sadece Darwin teori ortaya atmıştır. Asla doğru olmayan, asla gerçekleşmeyecek olan bir teori. Herhangi bir insan bir gece oturur sabaha kadar üç-dört teori ortaya atabilir. Bilim başka teori başka. Tabiat kanunu yine başka.



Darwin isimli bir adam çıkıyor benim dedem diyor orangutandı. Ben de onun soyundan gelen bir maymunum. İyi ama bundan bana ne? Herkesin maymunluğu kendine mübarek olsun. Bunlar beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Benim ceddim Hazret-i Ademden geliyor. Ben bir Peygamber torunuyum. Şimdi ne Darwin’e, ne Darwincilere hiçbir şey demiyorum. Maymunlukları, soytarılıkları mübarek olsun. Ama birileri çıkıp da bu sahtekar adamı, bu maymun suratlı adamı bana zorla dayatmayla bilim adamı diye yutturmaya kalkarsa işte ben ona itiraz ederim. Ben ona isyan ederim. Hayır derim, ben maymun değilim. Maymun soyundan da gelmiyorum. Ben ne Darwin’i kabule mecbur değilim, ölüm bahasına da olsa bu sahtekarı bana kimse zorla kabul ettiremez."
Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]