Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : “Cümle yerde Hak nazır, göz gerektir göresi”.
Gönderen : "Turkuaz"
Tarih : 3/29/2020 12:45:26 AM


.
Sayın Büyüğüm,

Benim annemden öğrendiğim çok güzel bir alışkanlık var,bunun hayatta çok faydasını gördüm.Sürekli olarak abdestli dolaşıyorum, yatarken de abdest alıyor, öyle yatıyorum.
Abdest hem maddi olarak bedendeki stresi ve elektrik yükünü alıyor,hem de insana manevi bir huzur veriyor. Bir de olaya edep açısından bakarsak, bir devlet başkanı veya önemli bir insan bizi yanına çağırsa, en güzel kıyafetimizi giyer, öyle gideriz. Kainatın sahibi Allah'ın ise sürekli huzurundayız. O'nun karşısında manevi elbisemiz edep,maddi elbisemiz ise abdesttir. Bunlar O'na olan saygımızın ve takvamızın bir ifadesidir. Benim hayatta işim hep yolunda gider, hiç darda zorda kalmam. Çevremdeki insanlar sen ne kadar şanslı bir insansın diyorlar. Ben de, her şeyi veren Allah, şans diye bir şey yoktur diyorum. Ben buna bir edep olarak bakıyorum. Edebin değeri ve mükafatı da her zamana insana geri dönüyor.

Selam,sevgi ve hürmetlerimi sunarım.

Turkuaz

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
-------------------------------------------------------------------------
Sayın “Turkuaz”,

Kıymetli yavrum, hayatın, tasavvufun, güzelliğin ne güzel bir özetini çıkarmışsın. Seni tebrik ederim. Allah senden razı olsun. İnşallah mana aleminde en güzel makamlara ulaşırsın.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]