Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Hayat o kadar güzel ki...
Gönderen : Merve Uyar
Tarih : 4/20/2020 1:01:47 PM


.
Sevgili ve Çok Değerli Büyüğüm,

İnsanlar zamanlarını sizce nasıl kullanmalılar? Zihnimiz çevremizdeki olayları sürekli inceler bir halde mi olmalıdır? Bazen olaylar karşısında sadece bakıyoruz ama görmüyoruz. Biz sürekli uyanık olursak zamanla bizde de alışkanlık haline gelir mi görebilmek? Şimdiden çok teşekkür ediyorum, ellerinizden öpüyorum. Sizi çok seviyorum.

Merve UYAR

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
---------------------------------------------------------
Sayın Merve Uyar,

Kıymetli yavrum, içinde bulunduğumuz an görevimiz ne ise onu yaparak işe başlamak. Ben, ömür boyu (çocukluğum, gençliğim, orta yaşlılığım ve şimdi de yaşlılığımda hep bunu yaptım) bir güzelliği yaşamaya çalıştım. Tek hedefim hep daha iyiye, daha güzele gitmek oldu. Hayatımın hiçbir döneminde “boş zaman” sözüne inanmadım. İnsanın nasıl boş zamanı olur? Biz her an daha iyiye, mükemmele gitmekle yükümlüyüz. Bu şartlara riayet ettiğin takdirde göreceksin ki yeryüzü senin için bir cennet olacak. Ve sen memnun, mes’ut ve bahtiyar o cennetin güzelliklerini yudum yudum yaşayacaksın. Yolun açık olsun yavrum. Sana bu yolda başarılar ve mutluluklar diliyorum.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]