Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Hepimiz kendi filmimizi çeviriyoruz.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 5/4/2020 3:42:26 PM


.
HEPİMİZ KENDİ FİLMİMİZİ ÇEKİYORUZ

"Hayat yolu çok ince. Bazen atılan yanlış bir adım, gelişi gü­zel, yersiz, zamansız sarf edilen bir söz, incelikten, zarafetten, edepten uzak, kaba, nefs dolu bir davranış bir insanın helâkine sebep olabiliyor. Varolan bir şey kaybolmuyor. Ağzımızdan çı­kan her sözün bir ilâhi teypte kaydedildiğini bilmeyenler, bir gün acı acı bu gerçeği görecekler. İnansalar da, inanmasalar da gö­recekler. Boşuna bu yeryüzüne gönderildiklerini sanıyorlar.

Ba­zen TV’ler elli yıl önce çevrilen bir filmi gösteriyorlar. Bizler de her an, her saniye kendi filmimizi çeviriyoruz. Bir gün her dav­ranışımızı, iyi kötü, güzel çirkin, asil bayağı her hareketimizi o ilâhi ekranda seyredeceğiz. Orada kendini utandıracak, küçük düşürecek, yerin dibine batıracak davranışları olmayanlara ne mutlu. Hep güzelliklerin, temiz, asil, yüce olan duygu ve dü­şüncelerin görüleceği ekran sahiplerine ne mutlu... Onlar, dün­yalarını da, âhiretlerini de cennet huzuru içinde yaşayanlar, ne güzel insanlardır. Allah, onların ellerinden öpmeyi cümlemize nasip etsin."

Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]