Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Böyle rezil iş olmaz!
Gönderen : Ayşin
Tarih : 5/8/2020 12:54:30 AM


.
Hocam,merhaba.

ben evli 30 yaşında bir tane evladı olan çalışan bir bayanım. 5 yıllık evliyim.arkadaşımın tavsiyesi üzerine size yazıyorum. benim kimseye anlatamadığım bir derdim var. eşimle çokta kötü gitmeyen bir evliliğimiz var beni, çocuğunu seven bir insan ama işlerinden dolayı hep yoğun bize çokta zaman ayıramıyor. iş değişikliği sebebiyle yeni bir iş yerine başladım orada benden sorumlu olan beyin bana karşı ilgisini hissettim o da evli ve iki tane çocuğu var. önceleri olmaz öyle, bana öyle gelmiştir dedim sonrada bana bu konuda açıldı, bende engel olamadım, aşkın büyüsüne kapıldım. şimdi onu düşünmeden edemiyorum. hem onu sevdim yanlış olduğunu bile bile, hemde vicdan azabından uyuyamaz hale geldim. hergün söz veriyorum yanına gitmiyeceğim onu görmiyeceğim diye ama o sözümüde tutamıyorum. hergün ondan soğumak için dua ediyorum. hocam lütfen bana kızmayın ben eşini aldatacak bir insan değilim nasıl oldu, nasıl başıma geldi bilmiyorum. lütfen bana yardım edin. teşekkürler.

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
---------------------------------------------------------------------

Sayın Ayşin Hanım,

Kıymetli yavrum, yani eşini aldatan insanlar bir dudağı yerde, bir dudağı gökte olan canavarlar mıdır? Onlar da senin gibi insanlar. Sen de onlar gibi bir insansın. Bu yaptığın son derece çirkin, adi, rezil bir hareket. Ölümüne karar ver, o herifle ilgini kes. İşini değiştir. Gerekirse işsiz kalmayı göze al. Kuru ekmek ye, aç kal, bu rezil işi bitir. De ki bir daha o herife gitmek istersem intihar edeceğim. Böyle rezil iş olmaz. Kendi kendini temize çıkartmaya çalışma. O adam da çoluk çocuk sahibi birisi. Onun da hayatıyla oynuyorsun. Bunların hesabını yarın Allah’ın huzuruna vardığın zaman nasıl vereceksin?...İşte böyle.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]