Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Kitap Tavsiyesi: Âşiyan.
Gönderen : Siteden
Tarih : 5/15/2020 12:34:14 PM


.
KİTAP TAVSİYESİ
AŞİYAN
YAZAR: Sinem Gül Uçar
Muhterem Büyüğümüz Sayın Sabri Tandoğan'ın sohbetlerinde zaman zaman bulunmuş, ondan istifade etmiş Sayın Sinem Gül Uçar Hanımefendi'nin Muhterem Hocamıza sorduğu sorulara Ayet, Hadis ve mana Büyüklerinin sözleri ışığında aldığı cevaplardan oldukça etkilenerek ve ilham alarak, başkalarına da faydalı olması amacıyla kaleme aldığını belirttiği, özellikle genç kız ve erkekler ve hanımlar için birçok hayat dersleri içeren güzel bir aile romanı...

Aşiyan
Sinem Gül Uçar
ÇINARALTI YAYINCILIK
Yaşamak, tekâmül etmektir. Her gün yeni bir şeyler öğrenmenin, bir işi her gün daha güzel yapmanın heyecanını ve coşkusunu içinde duymalı insan.
***
Kendiyle barışık olmayan, kendini sevmeyen insan, diğer insanlara baktığı zaman onlarda, onların güzelliklerini değil, kendi kusur ve eksikliklerini görür. Bu da onda kin, öfke, kıskançlık gibi nefsinden gelen duyguları uyandırır. Benlikten kurtulmuş, çıkarsız, tertemiz bir sevgiyle başkalarını sevebilmek için, kişinin önce kendisi ile didişmeyi bırakıp kendini sevmeyi öğrenmesi gerekir.
***
Sabiha Hanım’ın sohbetleriyle, Elif üzerinden genç kızlarımıza; komşu Hayriye Hanım üzerinden de kız çocuğu büyüten annelerimize yönelik mesajların eşliğinde güzel bir hikâyenin içinde kaybolmak istemez misiniz?

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]