Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Kainatın en iğrenç işi: Kadın kadına, erkek erkeğe ilişkiler.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 5/19/2020 7:45:14 PM


.
KAİNATIN EN İĞRENÇ İŞİ: ERKEK ERKEĞE, KADIN KADINA İLİŞKİLER
"Ne yazık ki günümüzde süratle bu yola doğru gidiliyor. Kadın kadına, erkek erkeğe olan ilişkiler gittikçe çoğalıyor. Bazı manyaklar, ruhen sefil insanlar bunlara toleransla davranmayı uygarlığın gereği sayıyorlar. Kainatta daha adi, daha aşağılık, daha şerefsiz bir davranış tarzı olamaz. Ben belediye otobüsünde giderken yanıma böyle bir sapık kadın veya erkek otursa derhal orayı terkederim. Bunlar o kadar iğrenç, o kadar haysiyetsiz, o kadar yüzkarası insanlar ki bütün insanlık bunların yüzüne tükürse yine azdır. Bunlara tolerans gösterenler de adi, aşağılık, sefil, namussuz, şerefsiz, alçak insanlardır. Ve muhakkak belalarını bulacaklardır.

Bugün ülkemizde bazı üniversitelerde bu sapıklar duvarlara ilan verecek kadar ileri gitmişlerdir. Ne yazık ki, bir başörtülü kız gördüğü zaman azgın boğalar gibi saldıran yöneticiler, bu kainatın en iğrenç olayı karşısında sessiz kalmakla, bunu uygarlığın bir gereği saymakla en büyük namussuzluğu yapmış olmuyorlar mı? Allah onların da belasını versin. Bu şerefsizler iyi bilsinler ki biz onlardan iğreniyor, tiksiniyor, nefret ediyoruz. Eğer içlerinde nakış iğnesinin ucunun milyarda biri kadar insanlık varsa tövbekar olsunlar, ölüm bahasına da olsa bu hallerinden vazgeçsinler. Bu hitabım bütün insanlığadır."
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]