Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Cümle alem dost bahçesi bülbülü.
Gönderen : "İsimsiz"
Tarih : 5/27/2020 3:22:19 PM


.
Saygideger Büyügüm ve Sevgili Gönül Dostlari,

Efendim, bu yazimda ismimi bildirmedim, affiniza siginirim, konu hassas... Efendim kizimin eski okulundan bir kiz arkadasi var, Alman. Bu kiz arkadasin ikiz erkek kardesi bir süredir rahatsiz.. Ilk olarak okuldan ayrildi, genclerin gittigi bir pedagoji merkezine gitti, en nihayetinde su anda hastahanede, doktorlar sizofreni tanisi koymuslar ve ilac kullanmaliymis. Ben bu genc icin üzüldüm, cok iyi, efendi bir ailenin efendi bir evladi idi. Size danismak istedim, bir Hiristiyan da olsa; evimden, dualar okuyup bu gence gönderebilir miyim? Benimde evladim var, icim acidi, Cenabi Allah dertlilere sifa verir insallah. Ellerinizden öper, hürmetler ederim efendim.

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
----------------------------------------------------------------------

Sayın “İsimsiz”,

Efendim, hiç tereddüdünüz olmasın, rahat rahat bu hasta için dua edin. Hatta hepimiz edelim. Yeryüzündeki bütün insanlar bizim kardeşimiz. Biz onların hepsinin iyi olmasını istiyoruz. Sağlıklı olmasını istiyoruz. İnsan yeryüzündeki bütün insanları, hayvanları, bitkileri, eşya ve cemadatı Muhammedi bir aşkla kucaklamadıkça kamil bir insan olamaz. Herkes için dua edelim. Herkes sağlıklı olsun, mes’ut ve bahtiyar olsun. Gösterdiğiniz ilgi ve duyarlık beni çok mutlu etti. Allah sizden razı olsun.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]