Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır.
Gönderen : Fatma
Tarih : 5/31/2020 10:28:50 PM


.
Saygıdeğer büyüğüm,

Kitaplarınızı okudukça çevremizdeki insanların çok yanlışlarını görüyorum. aile toplantılarında çok dedikodu yapılıyor, başkalarının taklitlerini yapıyorlar. boş konuşmalar, çağırıyorlar gitmezsen bozuluyorlar. bu durumdan çok rahatsızım.

kitaplarınızı okurken not defterime notlar alıyorum. aldığım notları onlara okumayı düşünüyorum ama nasıl karşılarlar bilemiyorum. sizin önerilerinize ihtiyacım var. Dedikodular, taklitler beni çok rahatsız ediyor onları dinleyince ben de günah işlemiş oluyorum ne yapmalıyım?

Cevabınızı heyecanla bekliyorum

Hocam Allaha emanet olun

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :

Sayın Fatma Hanım,

Kıymetli yavrum, o notları hiç çekinmeden oku. Aniden konuyu değiştir, notlarını oku, kitaplarını oku. İtirazlara aldırış etme, okumana devam et. Ben sizi dinliyorum, siz de lütfen beni dinleyin, de. Eğer çok şiddetli bir itiraz gelirse sakın münakaşa yapma. Mananın, asilin, güzelin münakaşası olmaz. O zaman notlarını, kitaplarını al, orayı terket. Madem ki beni istemiyorsunuz, kabul etmiyorsunuz, o zaman sizi daha fazla rahatsız etmemeyim, de, çık git.

Değerli yavrum, unutma ki o çevrendeki dedikoducu, alaycı insanlar nereye gidersen git karşına çıkacak. Çünkü hayat böyle. Senin gibi melekler de olacak, onlar gibi nefislerinin kölesi olmuş zavalılar da olacak. Lütfen oyunu kuralına göre oyna. Kartallar yalnız uçarlar, kargalar sürü halinde.

Değerli yavrum, benim de hayatım hep yapayalnız geçti. Ama o kargalara ölüm bahasına da olsa boyun eğmedim. Çünkü herkesin rızkını Allah verir.

Sana aydınlık günler diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhlarına Fatihalarla

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]