Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Allah'ın ve Peygamberin inan dediklerinden başka hiçkimseye ve hiçbir şeye
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 6/1/2020 2:36:22 PM


.
"ALLAH'IN VE PEYGAMBERİN İNAN DEDİKLERİNDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEY HİÇKİMSEYE İNANMA" SABİHA ANNE
"Annem Sabiha Hanım, İslam’ın tevhid inancına ulaşmış, inancını bütün nüanslarıyla yaşayan mübarek bir insandı. Mahallenin sevgilisiydi. Bütün komşu teyzeler anneme “Cici teyze” derler, ona kelimelerle ifadesi mümkün olmayan bir sevgi ve saygı gösterirlerdi. Bir akşam elinde bir defter ve kalemle geldi. “Anneciğim,” dedim, “bunlar nelerdir?” Bana “Otur oğlum” dedi, defteri, kalemi verdi, “Yaz!” dedi. Yazmaya başladım. “Oğlum, hayatta Allah’ın ve Peygamberin inan dediklerinden başka hiçkimseye, hiçbir şeye inanma.” “Şimdi” dedi, “defter bitene kadar bu cümleyi tekrar tekrar yazacaksın.” Peki anneciğim” dedim, yazmaya başladım.

Herhalde annemin amacı o cümlenin şuur altıma işlemesiydi. Nur içinde yatsın, Allah rahmet eylesin. Ömür boyu bu sözü dinledim. Ve anneciğime hep dualar ettim. Bir ömür boyu benim huzur içinde, güven içinde şüphelerden, tereddütlerden uzak yaşamamı sağladı."

Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Onun ve Hakk'a Göçen Ailesinin Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]