Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Benim için tek gerçek var; kendi dünyam, kendi dünyamın güzellikleri.
Gönderen : "Gönül Yolcusu"
Tarih : 6/21/2020 3:33:48 PM


.
Efendim stresli bir günden sonra sizden gelenleri okudum.Içinde yasadigimiz toplum gittikçe maddi manevi yasanmaz hale geliyor. Ve bütün bunlara ragmen güzel gördügünüz ve güzel düsündügünüz için size hayranim.Bense sabahlari zorla uyanip ise gidiyorum.Isyerinde dedikodular birbirlerini kötüleyen kendini hakli çikarmaya çalisan insanlar bütün gün biriyle aramda tatsiz bir olay çikacak tedirginligiyle zamanin dolmasini bekliyorum.Olumsuz havadan sanirim makinalar da etkileniyor.. Sürekli arizalaniyorlar. Ve isler aksIyor. Isimi iyi yapamamanin verdigi vicdan azabi .Sonrasinda vücudumun verdigi tepkiler hastaliklar. Yorgun argin ve huzursuz uykuya daliyorum. Bir de özelestri yapiyorum. Hayati bu kadar sikici gördügüme göre yasama sevinicim yok denecek kadar az olduguna göre güzellikleri göremedigime göre kesin sorun bendedir. diyorum ve okul olarak gördügüm bu sitede gönül sohbetleri cilt 4 dikkatin sırrını sürekli okuyarak bilinç altima yerlestirmeye çalisiyorum. Efendim ben bu bütün olumsuzluklari nasil lehime çevirip hayatimi güzellestirebilirim.
Selam sevgi saygilarimla
Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
--------------------------------------------------------------------------------
Sayın “Gönül Yolcusu”,
Kıymetli yavrum, demin de izah ettim, yapılacak şey ortada. Kendi dünyamızı kuracağız. Falanca şöyleymiş, filanca böyleymiş, toplum yolunu şaşırmış, bunlardan bize ne? Kötülük bizim sınırımıza gelince duruyor mu, durmuyor mu, mesele burada. Önemli olan bizim kendi dünyamız. Kitaplarımızla, ibadetimizle, tefekkürümüzle kuracağımız yepyeni, pırıl pırıl bir dünya. Haydi yavrum, bırak çevreyle uğraşmayı, kendi dünyanı, kendi güzelliklerini yaşa. Sen, tertemiz, pırıl pırıl bir insansın. Bütün güzellikler sende. Bütün yücelikler senin kalbinde. Haydi yavrum, "Besmele" de, yola koyul.
Selam, sevgi ve saygı ile.
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]