Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : “Ben insanın sırrıyım, insan benim sırrım”-Kudsi Hadis.
Gönderen : "Sevgi Çiçeği"
Tarih : 6/23/2020 12:33:30 PM


.
Sevgili Büyüğüm Canım Muhterem Hocam,
Benim Size,biraz garip olmakla beraber iki sualim olacak,tabi uygun görürseniz..Çok yakın bir akrabam kendisi 60 lı yaşlarda,çok yakın zamanda kaybettiği ölen yeğeninin canlı canlı gördüğünü ve ona seslendiğini konuşmak istediğini söylüyor.Bu olay iki defa tekrarlanmış bir kere gündüz bir kezde gece görmüş ve bu kişi kesinlikle yalan konuşmayan çok çok iyi bir insan.
Sual 1-Bazı insanlar ölen kişilerin ruhunu görebilir mi?Ya da onunla konuşabilir mi?
Sual 2-Aynı kişi iki defadır da melek gördüğünü söylüyor.Birinci gördüğü melek ufak sırtında kanatları olan insan suletindeymiş,ikinci gördüğü ise yine ufak iki tarafında yüzü olan insan suletindeymiş,ona birşeyler söylediğini fakat onu duyamadığını söyledi.
Bu kişi kesinlikle aklı başında biri.Acaba bu gördükleri cin olabilir mi?Yanılıyor olabilir mi?Ben çok yakını olduğumdan ancak bana soruyor.
Yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkürederim.Allah Sizi başımızdan eksik etmesin,Hürmetle ellerinizden öpüyorum,selametle...
Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
******************************************************************
Sayın “Sevgi Çiçeği”,
Kıymetli yavrum, manen ilerlemiş, çok temiz bazı insanlara bazı tecelliler olabilir. Yalnız burada dikkat edilecek bir nokta var: Bu gibi durumlar Allah’la kulu arasında bir sırdır. Kesinlikle başkalarına söylenmemesi gerekir.
Selam, sevgi ve saygı ile.
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]