Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bu ne biçim akıl?
Gönderen : "Aklî"
Tarih : 6/25/2020 6:12:54 PM


.
BU NE BİÇİM AKIL?
Soru-Cevap
Sayın Hocam Merhaba,

İnsanlara hoşgörülü, saygılı, güleryüzlü davrandıkca iyilik yaptıkca hep saf olarak değerlendiliyorsun. Bu da insanlara olan güveni mi zayıflatıyor. Hani derler ya hep iyilik yaptıkca kötülük mü göreceğim diye.

Sayın Hocam Kim iyilik yaparsa bu dünyada hem de kötülük yaparsa, bu dünyada karşılığını görür mü, Çok merak ediyorum Sayglarımla.

Ellerinizden öpüyorum.
"Akli"

Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
*******************************************************************
Sayın “Akli”,

Kıymetli yavrum, üç beş itin köpeğin, onun bunun çocuğunun lafıyla mı hareket edeceğiz. Doğrusu çok üzüldüm böyle düşünmene. Ben, Allah’ın, Peygamberin ve onların yolunda giden velilerin dediği gibi hareket eder, yaşarım. Çevremdeki beş, on manyaktan bana ne? Allah, son günüme kadar iyilik yapmayı bana nasibetsin. Çevrem ne derse desin, bu sadece onların pisliğini, iğrençliğini gösterir. Bırakalım bu güruhu, diledikleri gibi söylesinler. Biz, sadece ama sadece son nefesimize kadar iyilik yapalım. Ve o it güruhunu aklımıza bile getirmeyelim.

Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]