Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Küçük güzeldir.
Gönderen : Hakan Akgül
Tarih : 7/15/2020 10:56:39 AM


.
Sayın büyüğümüz,

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:

Ehl-i sünnet âlimlerinin kitaplarını, sözlerini yaymak için, keramet sahibi olmak, alim olmak şart değildir. Her müslümanın bunu yapmak için uğraşması gerekir. Fırsatı kaçırmamalıdır. Kıyamette her müslümana bunu soracaklardır, "İslam’a niçin hizmet etmedin?" diyeceklerdir. Dine hizmet için uğraşmayanlardan özür, bahane kabul edilmeyecektir.İşte bugün, her müslüman, elinden gelen yardımı yapmayıp, İslamiyet baskı altına düşerse ahirette mesul olur. Güçlükleri yenerek, İslamiyet’e ufacık bir hizmet edebilmenin yolunu arıyanlar, iyilerin çoğalmasını isteyenler de, hizmet edenlerden sayılır.

Nemrut'un ateşini söndürmeye giden karıncanın korkusuna , inancına ve mücadelesine tüm inananların sahip olması niyazıyla sizleri Allah'a emanet eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Hakan Akgül


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
-----------------------------------------------------------------------------

Sayın Hakan Akgül,
Gönderdiğin mail sanki ihlasın, edebin, incelik ve zarafetin tatlı bir rüzgarı gibi insanın içini serinletiyor. Kısacık mailde ne güzellikler var. Allah razı olsun.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]