Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Memleketin ve Avrupanın hali.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 7/22/2020 11:31:21 AM


.

MEMLEKETİN VE AVRUPA'NIN HALİ

Sabri Baba'mıza soruyoruz:

Efendim,

- Avrupa ve dünya sizce bugün manevi yönden ne durumda?

Sabri Baba:

- Avrupa’da hiç huzurlu insan yok. Çünkü Avrupa’da örnek olacak hakikat adamları yok. Nietsche’ye sarılıyorlar, o da başını duvara vura vura ölmüş bir adam. Şu anda Berlin ve Paris belediye başkanları homoseksüel. Avrupalı kendisine yol gösterecek bir insan-ı kamilden mahrum.

Asya’da bir yerde Tsunami olmuştu. Merak ettim, araştırdım. Meğer oralarda çocuk fuhşu çok yaygınmış. Aileler kendi çocuklarını teşvik ediyorlarmış. Çocuklar kazandıkları paraları eve teslim ediyorlarmış.
Hocam Münir Bey derdi ki “İnsan bir günah işler, Allah onu affeder, başka bir günah işler onu da affeder. Ama öyle bir zaman gelir ki Allah gazaba gelir. Onu helak eder.” Ebu Lehep o kadar ileri gitti ki, “Elleri kurusun Ebu-Leheb’in” diye ayet indi. Bugün toplum o kadar azdı ki artık temiz insanlar TV açmaya korkuyorlar. Sinemalar da öyle.

(Genç bir gönül dostu soruyor bu defa:)

- Dedeciğim, çok güzel bir film dediler biz de onun üzerine Issız Adam filmine gittik arkadaşlarla. Ben filmden çıktıktan sonra ağladım. Ama neye ağladım bilmiyorum. Bir evde nikahsız yaşıyorlar, bu sapıklık biliyorum. Aşk bu değil, onu da biliyorum. En sonunda birbirlerine sarıldılar ona mı ağladım, yoksa o çifte acıdım da mı ağladım hiç bilmiyorum.

Sabri Baba:

- Yavrum, sen aslında memleketin haline ağlamışsın.

Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]